Faceți căutări pe acest blog

duminică, 13 iunie 2010

SERVICII DE PAZA SI SECURITATE

Scorpion Guard Security
Str valea rosie nr4
Sector 6 Bucuresti
Tel 031/4393095 , 0771053920
e-mail: sgsscorpion@yahoo.com

OFERTA SERVICII SECURITATE

PAZA SI PROTECTIE

Paza fixa a obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza si protectie pregatiti special pentru astfel de activitati, dotati cu echipament auxiliar specific, si echipati in concordanta cu solicitarile beneficiarului ,in uniforma de serviciu sau tinuta civila

MONITORIZARE SI INTERVENTIE

Prin dispeceratul propriu firma SC SCORPION GUARD SECURITY SRL asigura monitorizarea sistemelor de alarma 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.
Deasemenea , avem capacitatea tehnica de a oferi clientilor nostri instalarea unui sistem integrat de monitorizare video cu posibilitatea stocarii imaginilor captate ,asigurand astfel actiunea in timp util si eliminarea unor posibile neajunsuri in sistemul de securitate. Sistemul video asigura societatii noastre controlul intern eficient al agentilor si luarea masurilor necesare in timp util.In acelasi timp putem oferi clientilor , controlul eficient al obiectivului prin conectarea internet a sistemului si deci , posibilitatea clientului de a viziona on-line activitatea desfasurata .
Pentru interventie se folosesc echipaje auto formate din cate doi agenti operativi, special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punct de vedere logistic, echipaje capabile sa actioneze rapid, eficace si in limitele legii, pentru indepartarea cauzelor care au produs alarma sau evenimentul semnalat.
TARIFE
Pentru un pachet de servicii de securitate care include , system video instalat cu monitorizare interna si stocare a imaginilor , paza umana si interventie rapida , societatea noastra percepe un tariff flexibil in functie de numarul posturilor acoperite , tarife ce se situeaza in plaja de 8.5 pana la 12 ron/ora.

IMPORTANT : PRIN UTILIZAREA SISTEMULUI DE MONITORIZARE VIDEO REDUCEM COSTURILE SERVICIULUI CU MINIM30 % SI CRESTEM DIRECT PROPORTIONAL CALITATEA SI EFICIENTA SERVICIULUI DE SECURITATE!

SCORPION GUARD SECURITY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu